Ptáci

kuňka východní

kunka_vychodni

SAVCI
bobr evropský (Castor fiber)
burunduk (Tamias sibiricus)
buvol domácí (Bubalus bubalis)
dikobraz srstnatonosý (Hystrix indica)
charza žlutohrdlá (Martes flavigula)
jak domácí (Bos grunniens)
jelen bucharský (Cervus elaphus bactrianus)
jelen lesní (Cervus elaphus)
jelen milu (Elaphurus davidianus)
jezevec lesní (Meles meles)
kaloň egyptský (Rousettus aegyptiacus)
kiang východní (Equus kiang holdereri)
kočka divoká (Felis silvestris)
koza domácí (Capra hircus)
koza domácí – kamerunská (Capra hircus)
koza domácí – karpatská (Capra hircus)
koza domácí – walliská (Capra hircus)
kozorožec alpský (Capra ibex ibex)
králík domácí (Oryctolagus cuniculus v. edulis)
kůň domácí – anglický plnokrevník (Equus caballus)
kůň domácí – český teplokrevník (Equus caballus)
kůň domácí – fjordling (Equus caballus)
kůň domácí – shetlandský pony (Equus caballus)
kůň domácí – shirský (Equus caballus)
kůň domácí – tarpan (Equus caballus)
kůň Převalského (Equus przewalskii)
kuna skalní (Martes foina)
los evropský (Alces alces alces)
makak magot (Macaca sylvanus)
manul (Otocolobus manul)
medvěd hnědý (Ursus arctos)
muflon (Ovis aries musimon)
mýval severní (Procyon lotor)
norek evropský (Mustela lutreola)
osel domácí (Equus asinus)
ovce domácí – cápová (Ovis aries aries)
ovce domácí – Jákobova (Ovis aries aries)
ovce domácí – merinová (Ovis aries aries)
ovce domácí – quessantská (Ovis aries aries)
ovce domácí – valašská (Ovis aries aries)
ovce domácí – vřesová (Ovis aries aries)
ovce domácí – walliská (Ovis aries aries)
ovce stepní (Ovis vignei)
panda červená (Ailurus fulgens)
pižmoň grónský (Ovibos moschatus wardi)
poletuška slovanská (Pteromys volans)
prase domácí – mangalica (Sus domesticus)
rosomák (Gulo gulo)
rys karpatský (Lynx lynx carpathicus)
sob (Rangifer tarandus)
srnec obecný (Capreolus capreolus)
svišť bobak (Marmota bobak)
takin čínský (Budorcas taxicolor bedfordi)
takin indický (Budorcas taxicolor taxicolor)
tarbík egyptský (Jaculus jaculus)
tchoř tmavý (Mustela putorius)
tuleň kuželozubý (Halichoerus grypus)
tur domácí – pratur (Bos taurus)
tur domácí – skot skotský náhorní (Bos taurus)
tur domácí – skot stepní uherský (Bos taurus)
velbloud dvouhrbý – domácí (Camelus bactrianus)
vlk eurasijský (Canis lupus lupus)
zubr evropský (Bison bonasus bonasus)
ženetka tečkovaná (Genetta genetta)

PTÁCI
alexandr černohlavý (Psittacula himalayana)
alexandr čínský (Pittacula derbiana)
bažant obecný kirgizský (Phasianus colchicus mongolicus)
bažant zlatý (Chrysolophus pictus)
berneška kanadská (Banta canadensis)
berneška rudokrká (Branta ruficollis)
bukač velký (Botaurus stellaris)
bulbul červenouchý (Pycnonotus jocosus)
čáp bílý (Ciconia ciconia)
čírka obecná (Anas crecca crecca)
čížek lesní (Carduelis spinus)
dytík úhorní (Burhinus oedicnemus)
hohol severní (Bucephala clangula)
holub domácí – moravský pštros (Columba livia f. domestica)
holub hřivnáč (Columba palumbus)
hrdlička čínská (Streptopelia chinensis chinensis)
hrdlička divoká (Streptopelia turtur)
husa domácí – tuluská (Anser anser f. domestica)
husa tibetská (Anser indicus)
husa velká (Anser anser)
husice liščí (Tadorna tadorna)
husice rezavá (Tadorna ferruginea)
hýl obecný (Pyrrhula pyrrhula)
ibis skalní (Geronticus eremita)
jeřáb bělošíjí (Grus vipio)
jeřáb bílý (Grus leucogeranus)
jeřáb mandžuský (Grus japonensis)
jeřáb panenský (Anthropoides virgo)
jeřáb popelavý (Grus grus)
kachnička mandarinská (Aix galericulata)
kolpík bílý (Platalea leucorodia)
kormorán velký (Phalacrocorax carbo)
kraska červenozobá (Urocissa erythrorhyncha)
křepelka čínská (Coturnix chinensis)
křepelka japonská (Coturnix japonica)
křepelka polní (Coturnix coturnix)
kvakoš noční (Nycticorax nycticorax)
labuť velká (Cygnus olor)
mandelík hajní (Coracias garrulus)
moták pochop (Circus aeruginosus)
orel mořský (Haliaeetus albicilla)
orel skalní (Aquila chrysaetos)
orel stepní (Aquila nipalensis)
orel východní (Haliaeetus pelagicus)
orlosup bradatý (Gypaetus barbatus)
ostralka štíhlá (Anas acuta)
páv korunkatý (Pavo cristatus)
pelikán bílý (Pelecanus onocrotalus)
pelikán kadeřavý (Pelecanus crispus)
plameňák růžový (Phoenicopterus ruber roseus)
polák chocholačka (Aythya fuligula)
polák malý (Aythya nyroca)
puštík bělavý (Strix uralensis)
puštík obecný (Strix aluco)
puštík vousatý (Strix nebulosa)
slípka modrá (Porphyrio porphyrio porphyrio)
sokol stěhovavý (Falco peregrinus)
sova pálená (Tyto alba)
sovice krahujová (Surnia ulula)
sovice sněžní (Bubo scandiacus)
stehlík obecný (Carduelis carduelis major)
straka iberská (Cyanopica cooki)
straka modrá (Cyanopica cyana)
sup bělohlavý (Gyps fulvus)
sup mrchožravý (Neophron percnopterus percnopterus)
sýček obecný (Athene noctua)
volavka rusohlavá (Bubulcus ibis)
výr velký (Bubo bubo)
výreček malý (Otus scops)
zrzohlávka rudozobá (Netta rufina)

PLAZI
agama hardún (Agama stellio stellio)
blavor žlutý (Pseudopus apodus)
chameleon jemenský (Chamaeleo calyptratus)
ještěrka paví (Timon pater)
ještěrka perlová (Timon lepidus)
scink válcovitý (Chalcides ocellatus)
štíhlovka podkovní (Hemorrhois hippocrepis)
trnorep skalní (Uromastyx acanthinura)
užovka amurská (Elaphe schrencki)
užovka stromová (Zamenis longissimus)
užovka žebříčková (Rhinechis scalaris)
zmije obecná (Vipera berus)
zmije růžkatá (Vipera ammodytes)
želva bahenní (Emys orbicularis)
želva čtyřprstá (Testudo horsfieldii kazachstanica)
želva zelenavá (Testudo hermanni)

OBOJŽIVELNÍCI
kuňka východní (Bombina orientalis)

RYBY
jelec jesen (Leuciscus idus)
ježdík obecný (Gymnocephalus cernua)
kapr obecný (Cyprinus carpio)
lín obecný (Tinca tinca)
slunečnice pestrá (Lepomis gibbosus)
střevlička východní (Pseudorasbora parva)